Skip to main content

Bicyklové prístrešky

Univerzitná nemocnica

  • Klient / Univerzitná nemocnica v Gente
  • Obdobie / 2019
Prístrešok pre bicykle postavený  z pozinkovanej a povrchovo upravenej ohňovzdornej ocele s obložením stien z drôteného pletiva a so strechou z povrchovo upravenej tvarovanej oceľovej dosky. Zastrešenie má otvor, aby sa dalo postaviť okolo stromu. V prístrešku pre bicykle sú vodorovné opierky na bicykle v tvare písmena U a je tu vybavenie pre elektrické bicykle. Okrem toho má konštrukcia manuálne a automatické krídlové dvere, integrovaný odvod dažďovej vody s podzemnými vývodmi, systém kontroly vstupu, pumpu na bicykel a možnosť pridania wifi.
Cookie
Spoločnosť Verhofsté používa cookies, aby zlepšila Vaše skúsenosti s používaním tejto webovej stránky.
Nastavenia súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť odstránením súborov cookie pre túto doménu.