Skip to main content

Vonkejšie stretávacie priestory

Park v susedstve Porre

  • Dizajnér / Vandriessche Architektonická kancelária
  • Obdobie / 2014

Mimoriadne štýlový pavilón

Panoramatický pavilón vyrobený z pozinkovanej a popráškovanej ocele, priehľadného vrstveného skla tvoriaceho pokrytie strechy a obloženie stien a závesného vchodového schodiska. Pripevnené strieška sa používa ako pergola a na jej dokončenie boli použité trámy z tvrdého dreva. Systém riadiacich tyčí v pavilóne slúži ako vetrový nosník. Tento projekt je navyše vybavený integrovaným osvetlením. Architektonický ateliér Vandriessche BVBA bol za tento model ocenený regionálnou cenou za architektúru za rok 2015 a cenou mesta Gent za rok 2017.
Cookie
Spoločnosť Verhofsté používa cookies, aby zlepšila Vaše skúsenosti s používaním tejto webovej stránky.
Nastavenia súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť odstránením súborov cookie pre túto doménu.