Skip to main content

Špeciálne projekty

Miestne umelecké stredisko

  • Klient / Mestská rada Aalter
  • Dizajnér / BASIL
  • Inžinierska činnosť / Mouton
  • Obdobie / 2019
Pre tento veľký projekt sme postavili niekoľko prístreškov a dokonca aj vnútornú šmýkačku. Tento prístrešok pre bicykle je postavený z pozinkovanej a povrchovo upravenej ocele s nabielo nalakovanými stenami z oceľových dosiek a so strechou z oceľového tvarovaného plechu. Stavba je dokončená mosadzným pletivom natiahnutým okolo stien.

Zastrešenie v tvare pyramídy pozostáva z pokovenej a lakovanej ocele so strechou z oceľových tvarovaných dosiek. V stĺpoch sú pripravené diery na vedenie elektriny pre LED osvetlenie. Základ strechy bol zmontovaný v našej dielni a na stavbe postavený na nosnú štruktúru. Okrem toho je ponad schránku na vracanie kníh do knižnice nainštalovaná malá markíza. Táto je vyrobená z mosadzného plechu. Nápis na zastrešení je vyrezaný laserom.

Schody patiového schodiska sú postavené z pozinkovanej a natretej perforovanej oceľovej dosky. Žliabky na schodíkoch sú na mieru vyrezané laserom. Konštrukcia schodiska je otryskovaná, pokovovaná a nafarbená a zábradlie je vyrobené z mosadzného plechu. Konštrukcia je pozváraná do 99 dielov a zmontovaná na stavbe.

Do hracieho kútika knižnice sme postavili šmýkačku. Táto je vyrobená z nalakovanej nehrdzavejúcej ocele.
Cookie
Spoločnosť Verhofsté používa cookies, aby zlepšila Vaše skúsenosti s používaním tejto webovej stránky.
Nastavenia súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť odstránením súborov cookie pre túto doménu.