Skip to main content

Prístrešky pre detské ihriská

Londerzeel Virgo

  • Klient / Virgo Sapiens Londerzeel
  • Dizajnér / Buro III architectuur
  • Umiestnenie / BE - Londerzeel
  • Obdobie / 2013
Prístrešok nad ihrisko, ktoré vhodne zapadlo do celkovej architektúry pôvodnej budovy. Jeho nosná konštrukcia je z pozinkovanej a popráškovanej ocele a strešnú krytinu tvorí kombinácia sendvičových panelov a viacvrstvového polykarbonátu. Strieška je čiastočne pripevnená k fasáde budovy, a preto bolo potrebné použiť menej stĺpov. Finálnu úpravu strechy tvorí okrídlie, ktoré kopíruje jej sklon. Prístrešok nad ihriskom je navyše vybavený integrovaným drenážnym systémom.
Cookie
Spoločnosť Verhofsté používa cookies, aby zlepšila Vaše skúsenosti s používaním tejto webovej stránky.
Nastavenia súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť odstránením súborov cookie pre túto doménu.