Skip to main content

Špeciálne projekty

Knokke-Heist AZ ZENO

  • Klient / AZ Zeno - Campus Knokke-Heist
  • Dizajnér / B2Ai Roeselare + Boeckx & Partners Architectenbureau + Bureau d'architecture greisch s.c.r.l.
  • Umiestnenie / BE - KNOKKE-HEIST
  • Obdobie / 2018
Príjemný priestor na stretávanie, ktorý sa prirodzene hodí k architektúre pôvodnej budovy. Tepelne upravené vrstvené sklo slúži ako vetrolam a ku konštrukcii je upnuté pomocou zvieracích príložiek z nehrdzavejúcej ocele. Okolo sklenených vetrolamov sú umiestnené lavičky vyrobené z padoukového dreva. Výsledné dielo vyžaruje pokoj, ktorý si každý užije.
Cookie
Spoločnosť Verhofsté používa cookies, aby zlepšila Vaše skúsenosti s používaním tejto webovej stránky.
Nastavenia súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť odstránením súborov cookie pre túto doménu.