Skip to main content

Vonkejšie stretávacie priestory

Beervelde begraafplaats

  • Klient / Lochristi Gemeentebestuur
  • Umiestnenie / BE - Lochristi
  • Obdobie / 2008
Tento rozmerný prístrešok na cintoríne v Beervelde je vyrobený z pozinkovanej a popráškovanej ocele a má strechu vyrobenú z oceľového plechu. Jednoduchá okrúhla strieška je nadčasová a návštevníkom poskytuje trvalú ochranu. Konštrukcia vytvára celok vďaka použitiu do seba zapadajúcich trúbkových spojok a zápustných skrutiek. Ešte esteticky ladnejší vzhľad sa podarilo dosiahnuť použitím vrstveného profilu na finálnu úpravu okrajov strechy.
Cookie
Spoločnosť Verhofsté používa cookies, aby zlepšila Vaše skúsenosti s používaním tejto webovej stránky.
Nastavenia súborov cookie môžete kedykoľvek zmeniť odstránením súborov cookie pre túto doménu.