Skip to main content

Special projects

Nature reserve D.B.

  • Period / 2018
It was a feat to realise this project in a nature reserve. We erected four viewing towers made of galvanised steel with a steel plate roof. The wall covering is composed of bamboo slats running diagonally across parallelogram-shaped thermowood slats and green plexiglass. All this creates an interplay of shadow and light. The ground floor consists of pressed grids and the stairs of perforated steel sheet. The floor covering of the upper floors is made of thermowood. We also provided information and poster boards and benches built in the same wooden style as the viewing towers.
Cookie
Verhofsté is using cookies to improve your experience using this website.
You can change your cookie settings at any time by deleting your cookies for this domain.