Skip to main content

Playground shelters

Mariekerke Primary School De Kinderplaneet

  • Client / Katholieke Scholen Groot-Bornem vzw
  • Designer / Arch. Cathérine De Bie
  • Producer / Verhofsté nv
  • Location / BE - Bornem
  • Period / 2020
This free-standing playground canopy brings colour to the playground. It is made of galvanised and powder-coated steel with a roof made of tempered laminated glass between aluminium clamping profiles. Each sheet of glass has a coloured foil through which the light of the sun creates a colour spectacle. The gutter of the canopy is made of steel sheet. In addition, the construction is equipped with a rainwater drain via the columns with underground spouts.
Cookie
Verhofsté is using cookies to improve your experience using this website.
You can change your cookie settings at any time by deleting your cookies for this domain.