Skip to main content

Playground shelters

Machelen Leiebloem primary school

  • Client / Vrije Basisschool Leiebloem
  • Designer / GC-Architecten
  • Location / BE - Machelen
  • Period / 2015
A complex canopy that bears witness to our craftsmanship. It is made of galvanised steel and a flat roof of polycarbonate cavity plate. The whole structure is attached to the school, so that a minimum number of columns is required. In addition, this roof is equipped with an integrated rainwater drainage system.
The staircase is made of galvanised steel with a parapet of vertical bars. Striking features are the landing in the form of a semi-circle and the extended canopy that also covers the stairs.
Cookie
Verhofsté is using cookies to improve your experience using this website.
You can change your cookie settings at any time by deleting your cookies for this domain.