Skip to main content

Playground shelters

Londerzeel Virgo School

  • Client / Virgo Sapiens Londerzeel
  • Designer / Buro III architectuur
  • Location / BE - Londerzeel
  • Period / 2013
A playground shelter that is well integrated into the existing architecture. It consists of galvanised and powder coated steel as a support structure and a combination of sandwich panel and multi-walled polycarbonate as roof covering. The canopy is partly attached to the facade of the building so that fewer columns are required. The roof is finished with a barge board that follows the slope of the roof. In addition, the playground shelter is equipped with an integrated drainage system.
Cookie
Verhofsté is using cookies to improve your experience using this website.
You can change your cookie settings at any time by deleting your cookies for this domain.