Skip to main content

Meeting areas

Hofheide Crematorium

  • Client / IGS Hofheide
  • Designer / Coussée en Goris architecten
  • Engineering / Mouton
  • Location / BE - Holsbeek
  • Period / 2011

Slats play in the wind

An architectural gem! The main building in coloured concrete was completed and decorated with Corten steel. The construction is built on a metal support structure. The twisted slats are loosely suspended and can move freely in the wind, playing an unpredictable game. In order to give the Corten steel the right patina from the start, the whole was chemically aged. The invisible fastenings and the architectural detailing contribute to a high quality finish.
Cookie
Verhofsté is using cookies to improve your experience using this website.
You can change your cookie settings at any time by deleting your cookies for this domain.