Skip to main content

Bicycle shelters

Ghent University Hospital

  • Client / Universitair Ziekenhuis Gent
  • Location / BE - Ghent
  • Period / 2019
A bicycle shelter made of galvanised and powder coated fire-resistant steel with walls made of wire panels and a roof made of powder-coated profiled steel sheet. The canopy has a recess so that it could be built around a tree. In the bicycle shed, there are horizontal U-shaped bicycle brackets and facilities for electric bicycles. In addition, the construction has a manual and automatic door, an integrated rainwater drainage system with underground spouts, an access control system, a bicycle pump and the possibility of a Wi-Fi facility.
Cookie
Verhofsté is using cookies to improve your experience using this website.
You can change your cookie settings at any time by deleting your cookies for this domain.