Skip to main content

Meeting areas

Gent Park De Porre

  • Client / Stadsontwikkelingsbedrijf Gent (SOG)
  • Designer / Architectenbureau Vandriessche BVBA
  • Location / BE - Gentbrugge
  • Period / 2014

Extremely stylish pavilion

A panoramic pavilion made of galvanised and powder coated steel, clear laminated glass as roof covering and wall cladding and a suspended entrance staircase. The attached canopy is used as a pergola and has been completed with hardwood beams. In the pavilion a tie-rod system functions as a wind brace. In addition, the project is equipped with integrated lighting. The architectural firm Vandriessche BVBA won the Provincial Architecture Prize in 2015 as well as the city of Ghent and sogent prize  in 2017 because of this site.
Cookie
Verhofsté is using cookies to improve your experience using this website.
You can change your cookie settings at any time by deleting your cookies for this domain.