Skip to main content

Special projects

Brussel Weststation

  • Client / NMBS
  • Designer / Eurostation
  • Engineering / Eurostation
  • Location / BE - Brussel
  • Period / 2009

A delayed train is less of an issue thanks to this canopy

A modern, sleek canopy consisting of round tube columns, a support structure made of IPE and UPN and a cantilever with laser-cut fins. The unit was finished with galvanised expanded metal and tempered laminated glass as roof covering and wall cladding. The glass is clamped in the construction with glazing beads. The dropped ceiling is made of corrugated aluminium. In addition, the project is equipped with integrated lighting.
Cookie
Verhofsté is using cookies to improve your experience using this website.
You can change your cookie settings at any time by deleting your cookies for this domain.