Skip to main content

Info panels in Sconto Žilina

  • Client / STRABAG s.r.o.
  • Designer / EPCM engineers, s.r.o.
  • Engineering / Verhofste s.r.o
  • Location / SK - Žilina
  • Period / 2018

The experience begins already at the parking lot

You can make first impression only once. Therefore, when creating information panels in the parking lot of a furniture department store in Žilina, we looked for an answer to the question of how to make the journey from the vehicle to the store more pleasant for incoming customers. The result is robust and clear all-metallic information panels made of powder-coated columns. These are firmly anchored on steel plates for maximum safety in all weathers.
Cookie
Verhofsté is using cookies to improve your experience using this website.
You can change your cookie settings at any time by deleting your cookies for this domain.